Ariana dhe Ermali shkëlqejnë në dasmë

Ermal Fejzullahu dhe Ariana Fejzullahu janë një nga ciftet më të komentuara. Ata janë prindër të katër fëmijëve derisa shpesh jellin momente bashkë. Një të tillë solli Ariana nga një dasmë. Ku Ermali këndonte por…