22 vjeçarja shqiptare bëhet berbere, meshkujt presin në rënd për t’u qethur tek ajo
Të gjithë këta djem janë në pritje të berberes së tyre. 22 vjeçarja nga Peshkopia, është berberja e parë shqiptare. “Unë jam Liljana Kurti, jam 22 vjeçe dhe jam një vajzë berbere. Para dy vitesh mu ofruar një punë e tillë dhe pranova menjëherë pasi më pëlqen. Si e priten familjarët e tu kur u the që unë do të punoj ne një berberhane? U çuditën edhe pastaj e pranuan. Çfarë reagimi bëjnë djemtë kur shohin një vajzë në sallon? /Pamje mePosht

Në fillimet e saj Liljana u paragjykua si vajza që nuk dinte të stilonte flokët e meshkujve, ndërsa sot që në orët e para të mëngjesit, djemtë mbajnë radhë për tu qethur tek berbere Liljana.

Be the first to comment on "22 vjeçarja shqiptare bëhet berbere, meshkujt presin në rënd për t’u qethur tek ajo"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*