A ju kujtohet Shpresa e “Përrallë me tupan”? Ja si duket sot
Flutura Basha, për një kohë ishte një nga aktoret më të angazhuara në vend.

Ajo, ishte specifike në të gjjtha aspektet, andaj regjisorët e donin patjetër në projektet e tyre.

Flutura ishte e angazhuar në teatër, projekte komerciale dhe në televizion.

Ajo, u bë shumë e njohur me rolin e Shpresës në “Përrallë me tupan”.

Sot, jeton larg vendlindjes, është e martuar dhe quhet Flutura Basha-Gilbert.

Be the first to comment on "A ju kujtohet Shpresa e “Përrallë me tupan”? Ja si duket sot"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*