A quhet nënë kjo? Gruaja u merr jètën dy fëmijëve të vegjël sepse donte të bënte qejf

Një a ksident i shkaktuar nga idiotësia ka rezultuar fatal për dy fëmijë të mitur në Britaninë e Madhe, pasi ata kanë humbur jetën në vend. Automjeti ku Smaller, 10 vjeç dhe 4-vjeçarja Lilly ndodheshin po drejtohej nga nëna e tyre, 35-vjeçarja, Mary McCann, dhe ata po ktheheshin nga një ditëlindje.

Makina u përpl as me një kamion, ndërsa fëmijët nuk kishin vendosur as rripat e sigurisë. Nga ana tjetër, sipas “The Sun”, nëna e papërgjegjshme po ngiste me shpejtësi 115 km/h në një korsi ku shpejtësia e lejuar ishte 95 km/h.Dhe më e keqja ishte se McCann drejtonte mjeti ne dehur, teksa pas testit të alkoolit ajo rezultoi se kishte një sasi prej 98 mg alkool për 100 ml gjak, ndërsa kufiri ligjor është 80 mg.

McCann u arratis për një javë dhe nuk u paraqit në Gjykatë për tu përballur me drejtësinë pas funeralit të fëmijëve të saj, ndërsa tani është është dënuar me 4 vjet pasi u deklarua fajtore për ngjarjen në fjalë.Ajo gjithashtu u ndalua të drejtonte makinën për shtatë vjet e dy javë. Kjo ngjarje ka ndezur një debat të madh në rrjet, ku ka de nga ata që kërkojnë dënime më të mëdha për raste të tilla.Ndërsa të tjerë shtojnë se prindër që janë probelmatikë në timon t’iu hiqet e drejta e prindërimit, pasi pasojat më të mëdha në këtë rast bien direkt te fëmijët.

Be the first to comment on "A quhet nënë kjo? Gruaja u merr jètën dy fëmijëve të vegjël sepse donte të bënte qejf"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*