Afrim Muçiqi: Nëse ska dasma, s’do të jetoj mo në Kosovë
Reagon Muçiqi: Nëse ska dasma, s’do të lejohet as puna e bizneseve tjera!

Afrim Muqiqi nga Oda e Hotelerisë dhe Turizmit thotë se pranojnë dhe do të respektojnë masat e reja të qe veri së së Albin Kurtit.

Qeveria mori vendim për mbyllje të gastronomisë për 11 ditë.

Ne do ta re spektojmë këtë vendim të Ministrisë të cilin e ka pru m rë po ne si departament i estradës pranë Odës Hoteliere të Kosovës sapo u ktheva nga takimi ku e kishim një mbledhje urgjente me gjithë estradën e kryeqytetit”, tha Muçiqi.

Be the first to comment on "Afrim Muçiqi: Nëse ska dasma, s’do të jetoj mo në Kosovë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*