Ai që mendon se më frίkëson “Gabon“
Deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje, Adriana Matoshi, ka thënë se është bërë cak i kërcë nimeve. Sipas saj, kjo po ndodh si shkak të angazhimit të saj në mbrojtje të drejtave të grave.

“Gabon rëndë ai që mendon që më fri këson, sepse hyrja ime në politikë dhe paralment ka një mision, i cili nuk do të pushojë para se çdo nënë, motër e grua ta fitojë lirinë dhe të drejtën e vet elementare njerëzore për të jetuar e lirë dhe e pacënuar nga askush”, ka shkruar Matoshi.

Be the first to comment on "Ai që mendon se më frίkëson “Gabon“"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*