Alfred Cako befason me deklaratën e tij “Ju tregoj se kush i kontrollon sot paratë e shqiptarëve”
Ai njihet për deklaratat e tij të forta. Bëhet fjalë për konspiracionistin Alfred Cako, i cili është shprehur së fundmi se paranë e zotëron familja “Rothschild”. Sipas tij, ata kanë në dorë të gjitha bankat e botës, edhe ato në Shqipëri. “Sot paratë i zotëron Familja Rothschild (e njohur si Dinastia Rothschild, ose më thjesht si Rothschildët) është një dinasti evropiane me origjinë hebreje gjermane që themeloi filiale financiare dhe bankash nga fundi i shekullit të 18-të /Pamje mePosht

Kjo familje sot zotëron të gjitha bankat e botës, edhe ato në Shqipëri. Se njerëzit kujtojnë se e ka Banka Qëndrore paranë tonë. Jo nuk e ka ajo.

Be the first to comment on "Alfred Cako befason me deklaratën e tij “Ju tregoj se kush i kontrollon sot paratë e shqiptarëve”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*