Befason i riu nga Tirana: Jam i gatshëm të Iuftoj për Kosovën
Një person nga Tirana është deklaruar se është i gatshëm të l uftojë për Kosovën.

Në një intervistë të realizuar me qytetarët e Tiranës nga abc.

News Albania një person tha se është i gatshëm të shkoj të l uftoj në Kosovë dhe atë vullnetarisht.

“Jam i gatshëm nëse do të plaste l ufta kundër Kosovës do të isha i gatshëm të shkoja, vullnetarisht shkoj për të luftuar”, tha ai./GazetaSinjali

Be the first to comment on "Befason i riu nga Tirana: Jam i gatshëm të Iuftoj për Kosovën"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*