Bëri mardhënje me 15 vjeçarin 80 herë, mësuesja shkon në burg
Një mësueseje asistente, e cila bëri marrëdhënie 80 herë me një nxënës 15 vjeç, të cilës i ishte pezulluar masa e dënimit, tanimë është burgosur nga një vendim i Gjykatës së Apelit.

E turpëruar, Caroline Berriman nga Oldham, Lancashire, pranoi se ka pasur marrëdhënie me nxënësin, emri i të cilit nuk mund të identifikohet për arsye ligjore.

Dihet se mësuesja punonte në shkollën Abraham Moss në Mançester.

Ata i dhanë nxënësit masën e kujdestarisë, pasi e vlerësuan si të nevojshme, ndërsa mësuesen e dërguan në burg.

Gjykatësi tha se të dy filluan filtrimin në shkollën që përbëhet nga 1600 nxënës, para se ai t`ia zbulonte mesazhet në Facebook.

Ata shkëmbyen numrat e telefonit, dhe gjatë një pushimi të shkollës mësuesja e mori të miturin në makinë dhe e dërgoi në shtëpinë e saj.

Për tre deri në katër muaj, ata kishin marrëdhënie të pambrojtura, në disa raste deri në 80 herë, raporton Mailonline.

Mësuesja pranoi mardhënjen me të riun duke besuar se ata ishin në lidhje të zakonshme, si dy të dashuruar.

Ndërsa situata u përkeqësua kur mësuesja ngeli shtatzënë, dhe e kërcënonte nxënësin se do t`ia marr jetën.

Be the first to comment on "Bëri mardhënje me 15 vjeçarin 80 herë, mësuesja shkon në burg"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*