Biden vjen me një lajm të madh: Bëhuni gati, Po i vjen fundi pandemisë!
Joe Biden e ka mirëpritur vaksínën e dytë efektive kundër koronavírusit por deri sa te dal ne treg duhet te jemi te kujdesshem dhe te mbajm maskat dhe te ruajm distancimin social.

Ai ka thene se:“Lajmi i sotëm për një vaksinë të dytë është arsyeja tjetër për t’u ndjerë me shpresë. Ajo që ishte e vërtetë me vaksínën e parë mbetet e vërtetë me të dytën.

Jemi akoma muaj larg por fitorja do te vije. Deri në atë kohë, amerikanët duhet të vazhdojnë të praktikojnë distancimin shoqëror dhe maskën për të vënë nën kontroll virusin”, ka shkruar Biden.

Ai i ka përgëzuar ata që mundësuan prodhimin e kësaj vaksíne, ndërsa u shpreh mirënjohës edhe ndaj punonjësve të personelit shëndetësor.

“Edhe një herë, unë përgëzoj gratë dhe burrat e shkëlqyeshëm që prodhuan këtë përparim dhe na kanë sjellë një hap më afër për të mpo shtur këtë vírus. Unë jam mirënjohës për punonjësit e vijës së frontit të cilët ende po përballen me virusin gjatë gjithë kohës”, ka shkruar Biden.

Rezultatet janë të ngjashme me ato të kompanive Pfizer dhe BioNTech, të cilat ditë më parë njoftuan se testimi i vaksínës së tyre ka rezultuar 90% efektiv në fazën finale, në të cilën janë përfshírë më shumë se 40 mijë njerëz.

Rezultatet e vaksinave të këtyre kompanive shtojnë besimin se zbulimet e tyre mund t’i japin fund pandemisë. Ndaj dite te mira do te vijne dhe presim qe botes ti kthehet normalitetit.

Be the first to comment on "Biden vjen me një lajm të madh: Bëhuni gati, Po i vjen fundi pandemisë!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*