Borë në Zvicër dhe Itali /Dimri erdhi në shtator (PAMJE)
Një stuhi dëbore ka kapluar Alpet e Zvicrës. Pamjet janë të sotme dhe vijnë nga Val de Bagnes, kantoni Valis, kurse nga Italia pamjet janë regjistruar në Cervinia (2000 m), një resort dimëror që ndodhet në Valle d’Aosta, veriperëndim të Italisë, transmeton Tetova News.

Me borën e cila ra në mbi 2000 metra lartësi në të gjithë masivin Alpin, këtë 19 shtator 2021, në Val de Bagnes të Zvicrës, lopët së shpejti do të duhet të zbresin në luginë …Bora e sotme është një paralajmërim për të gjithë fermerët që janë ende në male me tufat e tyre./Tetova News

Video nga Zvicra:

Video nga Italia:

Be the first to comment on "Borë në Zvicër dhe Itali /Dimri erdhi në shtator (PAMJE)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*