Burri del nga bυrgu por kupton që i kanë shitur vilën: Ma ka bërë gruaja dhe …
Një sherr familjar, që nisi për faturën e ujit mes qytetarit Ramadan Lisha, 62 vjeç, dhe bashkëshortes së tij, në verën e 2020-ës ishte vetëm nisja e një konfIikti, që përfundoi me një akt korruptiv. Ramadan Lisha u d ënua me 8 muaj heqje lirie për dh unë në familje. Që nga ky moment ai shkëputi lidhjet me fëmijët, vajzën dhe djalin emigrant iIegal në Angli /Pamje mePosht

Në këtë moment mëson, se vila 2-katëshe dhe trualli ishte shitur, nga i biri pa u kthyer fare në Shqipëri.

Be the first to comment on "Burri del nga bυrgu por kupton që i kanë shitur vilën: Ma ka bërë gruaja dhe …"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*