Burri thotë se ka parë tufë flokësh që dilnin nga varri 100 vjeçar
Një burrë publikoi tregoi ngjarjen kur kaloi pranë një varri shekullor dhe pa një tufë “flokësh njerëzor” që dilnin nën gurin e varrit.

Ai e kishte parë se floket dilni nga nje e çarë e një varri 100 vjeçar gjatë një vizite në Varrezat Katolike të Shën Jozefit në Sacramento.

Ai thote se do dërgojë mostrën për ekspertizë.

Be the first to comment on "Burri thotë se ka parë tufë flokësh që dilnin nga varri 100 vjeçar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*