Aktualitete


Nuk ka dhe as nuk ka pasur kurrë popull Dardan

Këngëtari dhe studiuesi i doktoraturës në histori, Genc Prelvukaj, ka folur rreth termit populli “Dardan”. Sipas Prelvukajt, në kuptimin etnik, nuk ka pasur kurrë popull “Dardan”, ashtu siç nuk ka pasur asnjëherë popull Kaon, Enkelenj…