ANIMALS


Nëna ime kështu e gjeti rehatinë

Nëna ime kështu e gjeti rrehatinë Nëna ime kishte shumë probleme. Ajo nuk flinte, ajo ndjehej e rraskapitur, ishte e stresuar, nervoze dhe shumicen e kohes ne humor te keq… Gjithmonë e sëmurë, derisa një…