Çifti adoptojnë një vajzë: “Mbesin pa mend” kur zbulojnë të vërtetën që fsheh ajo

Një çift i krishterë adoptoi një vajzë të vogël të vetëm për ta zbuluar më pas se ajo është një ’sociopate e rritur e maskuar’’.

Nëse premisa do të duket e njohur sepse kjo është praktikisht komploti i saktë i ftohtit të ekranit të madh ‘Orphan’ 2009, ku një ‘i ri’ me bisht derri përpiqet të vr.asë familjen e saj kur zbulohet se është 33 vjeç.

Por, aq sa shihet, kjo është mbrojtja mahnitëse e paraqitur nga një nënë e tre fëmijëve dhe autori i prindërve, i akuzuar tro.nditshëm për neglizhencën e kr.imit për bra.ktisjen e vajzës së saj të birësuar.

Kristine Barnett, 45 vjeç dhe ish-bashkëshorti i saj Michael Barnett, 43 vjeç, dyshohet se kanë lënë ukrainasen Natalia Grace në një apartament në Lafayette, Indiana në 2013 para se të transferoheshin në Kanada një muaj më vonë dhe të ndërpresin kontaktin.

Policia thotë se vajza ishte lënë të kujdeset për veten për tre vjet megjithëse ka një pamje të xhuxhit, dhe ka probleme në ecje.

Kristine këmbëngul se vajza kishte një të metë të madhe:

Natalia nuk ishte një nëntë vjeçare – siç pretendojnë dokumentet por ajo ishte në të vërtetë 22 vjeç.

Barnet pretendon se vik.timat e vërteta janë ajo dhe familja e saj, të cilët u ter.rorizuan për vite me rradhë nga mashtruesi misterioz i cili kër.cënoi t’i go.diste me th.ikë në gjumë, i shtyu drejt një gardhi elektrik dhe vendosi he.lm në kafenë e saj.

“Ajo bënte deklarata dhe vizatonte foto duke thënë se dëshironte të vr.iste anëtarët e familjes, t’i rrokulliste në një batanije dhe t’i vendoste në oborrin e shtëpisë.

Ajo ishte duke qëndruar mbi njerëz në mes të natës.

Ne nuk mund të shkonim për të fjetur.

Duhej të fshihnim të gjitha objektet e mprehta.’’

Natalia ishte një grua.

Ajo kishte dhëmbë të rritur.

Ajo kurrë nuk u rrit më shumë se një pëllëmbë e vetme, e cila do të ndodhte edhe te një fëmijë xhuxh.

Mjekët konfirmuan të gjithë se ajo po vuante nga një sëmundje e rëndë psikologjike e diagnostikuar vetëm te të rriturit.

Kishte të dhëna më tej për një mashtrim të dukshëm:

Natalia shmangte kukullat dhe lodrat, kërkonte shoqërinë e vajzave adoleshente dhe dukej se përdorte një mënyrë të sofistikuar të fjalorit për dallim nga dikush i moshës së saj.

Ajo nuk kishte asnjë gjurmë të një theksi të huaj dhe kur familja i kërkoi një miku ukrainas të fliste në gjuhën e tyre amtare Natalia nuk mund ta kuptonte ose përshkruante atdheun e saj.

Be the first to comment on "Çifti adoptojnë një vajzë: “Mbesin pa mend” kur zbulojnë të vërtetën që fsheh ajo"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*