Detajet rrëqethëse nga tërmeti në Ishullin e Kretës/ Babai humbi jetën, po punonte bashkë me të birin ai…
Gjatë tërmetit që tro nditi ishullin e Kretës humbi jetën një person dhe u lën duan 11 të tjerë. Gazeta Protothema bën me dije se së bashku me vik timën, në kishë punonte edhe djali i tij.

Ndërtuesi 62-vjeçar ishte duke punuar së bashku me të birin për rindërtimin e Kishës Profitis Ilias në Arklochori kur trupi i tij u nxorr nga rrënojat. Djali i tij është i pl agosur dhe thuhet se ka pë suar disa fr aktura.

“Fatkeqësisht, shoku im i dashur, shoku i klasës v diq tra gjikisht këtë mëngjes në kishën e Profetit Elias. Në kohën e tër metit, ai ishte duke punuar me djalin e tij në kishë kur kupola e kishës e pushtoi dhe ai vd iq tra gjikisht. Me sa di unë, djali i tij u bll okua së bashku me një person tjetër, i cili më pas ishte në gjendje të telefononte EKAB dhe ata u transportuan në spital me dëm time të lehta.

Ai e kishte marrë punën shumë kohë më parë dhe po e bënte atë së bashku me punëtorët e tjerë. Ndërsa ata ishin duke punuar, diçka e keqe ndodhi dhe burri u zhduk kaq papritur. Njerëzit ishin bllokuar brenda kishës. Ai kishte dy fëmijë dhe të gjithë jetonin në Heraklion. Unë e di që fëmija i tij gjithashtu ka punuar me të “, ka thënë ai.

Be the first to comment on "Detajet rrëqethëse nga tërmeti në Ishullin e Kretës/ Babai humbi jetën, po punonte bashkë me të birin ai…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*