Dhimbje e madhe! 15-vjeçarja në Angli humb jetën nga Covid-19 ditën kur do të vaksinohej
Një vajzë 15-vjeçare që rezultoi pozitive me Covid-19 ka hu mbur je tën ditën kur do të vaksinohej, tha familja e saj, raporton The Guardian.

Jorja Halliday, nga Portsmouthi, hum bi je tën në spitalin Queen Alexandra të martën, pasi ishte testuar pozitiv katër ditë më parëntuar dhe një muzikante aspiruese.

Halliday tha: “Ajo ishte shumë aktive, i pëlqente të dilte dhe të kalonte kohë me miqtë e saj dhe i pëlqente të kalonte kohë me vëllezërit dhe motrat e saj.”

“Duke u rritur, ajo u shndërrua në një zonjë të re të bukur, gjithmonë duke dashur t’i ndihmojë të tjerët, gjithmonë atje për të gjithë. Është tr ondi tëse, kjo është e vetmja gjë që nuk mund ta ka përcej.” Halliday tha se vëllezërit dhe motrat e Jorja janë të shk atërruar.

Rezultatet paraprake nga ekzaminuesi mjekësor i spitalit treguan se Jorja kishte miokardit Covid, inflamacion i zemrës i shkaktuar nga virusi. Halliday shpjegoi se Jorja kishte planifikuar ta merrte vaksinën kundër Covidit pasi të kishte mbaruar periudha e izolimit, por vdiq në ditën kur ishte planifikuar të vaksinohej.

Be the first to comment on "Dhimbje e madhe! 15-vjeçarja në Angli humb jetën nga Covid-19 ditën kur do të vaksinohej"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*