Dhimbje e madhe! Ky është 21-vjeçari shqiptar që dha shpirt në mes të rrugës në Greqi
Ak sidenti automobilistik në Kretë, pamjet e të cilit janë t ron ditëse, i kushtoi jetën 21-vjeçarit shqiptar Erdi dh 17-vjeçarit grek Mateos, të cilët po udhëtonin me motor.

Mediek greke njoftojnë shofer i motorit ishte 21-vjeçari shqiptar, i cili humbi ko ntrollin e motorit dhe u për plas me një shtyllë drite. Sipas creta24.gr, 21-vjeçari punonte si shpërndarës në një dyqan, ai kishte patentë shoferi, por jo për motor.

Forca e pë rplasjes ishte aq e fortë sa që motori u gjet 100 metra larg.

Be the first to comment on "Dhimbje e madhe! Ky është 21-vjeçari shqiptar që dha shpirt në mes të rrugës në Greqi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*