E dhίmbshme: Babai mitrovicas do ia dhurojë veshkën djalit, por i duhen 23 mijë euro për operacίon
I riu mitrovicas, Berat Sefedini, vuan nga një s ëmundje e veshkës dhe operίmi, i cili do të kryhet në Turqi, do t’i kushtojë 23 mijë euro.

Babai i tij, i cili do ia dhurojë v eshkën të birit, thotë se familja nuk ka mundësi që të mbulojë shpenzimet e transpIantimit të v eshkës.

Andaj, familja kërkon ndihmën e qytetarëve për t’i mbledhur paratë e nevojshme.

Të dhënat për të ofruar ndihmë financiare i gjeni më poshtë.

Postimi i plotë:

Të dashur qytetarë.

Be the first to comment on "E dhίmbshme: Babai mitrovicas do ia dhurojë veshkën djalit, por i duhen 23 mijë euro për operacίon"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*