E dhίmbshme: Pësuan aksίdent shuhet e gjithë familja për një ditë! (FOTO)
Një nënë dhe 4 fëmijët e saj të vegjël u shuan në një aksident të rëndë me makinë pasditen e së hënës, në Brisbane të Australisë.

37-vjeçarja Charmaine Harris McLeod udhëtonte bashkë me dy vajzat Ally, 6-vjeçe, Matilda, 5 vjeçe dhe djemtë Wyatt, 4 vjeç dhe Zaidok, 2 vjec.

Një nënë dhe 4 fëmijët e saj të vegjël u shuan në një aksident të rëndë me makinë pasditen e së hënës, në Brisbane të Australisë shtype rekl,am dhe shiko vide,on. 7-vjeçarja Charmaine Harris McLeod udhëtonte bashkë me dy vajzat Ally, 6-vjeçe, Matilda, 5 vjeçe dhe djemtë Wyatt, 4 vjeç dhe Zaidok, 2 vjec.

Be the first to comment on "E dhίmbshme: Pësuan aksίdent shuhet e gjithë familja për një ditë! (FOTO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*