E gjeni dot ? Te gjithe gabojne. Cili nga filxhanët e kafesë do mbushet i pari?
Testet jane shume te bukura por ky eshte special dhe shume prej lojtareve humbasin.

A e gjeni dote se kush ene mbushet e para. Eshte pyetja ku te gjithe gabojne dhe se nuk e gjejne dot.

Hidhini nje sy fotos dhe komentoni mendimin tuaj.

Përgjigja është 5. Të gjitha ku pat e t era nuk do të marrin asgjë sepse tubat që qojnë në to bllokohen në një moment.

Be the first to comment on "E gjeni dot ? Te gjithe gabojne. Cili nga filxhanët e kafesë do mbushet i pari?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*