E humbi djalin 7 vjeç në tràgjedinë e Gërdecit/ Rrëqeth nëna e Edison Durajt: Të ma thonë pse e humba djalin unë
Kur kanë kaluar më shumë 13 vite, familja e Edisonit të vogël që humbi jetën në moshën 7-vjeçare nga shp ërthimi i tme rrshëm në Gërdec në 15 marsin e 2008-s, tashmë kanë një dritë shprese për të gjetur drejtësinë e munguar.

GJKKO ka rikthyer për h etim në SPAK dosjen e bujshme të Gërdecit, duke pranuar kështu kërkesën e pro kurorisë dhe të familjes Durda. Vendimi është marrë në apelin e GJKKO e cila ka rrëzuar një vendim të mëparshëm të shkallës së parë. Vendimi është marrë nga gj yqtarja Saida Dollani.

Për familjen Durdaj vendimi për rihapjen e hetimeve të dosjes Gërdeci është një hap i rëndësishëm për të vendosur drejtësi për atë tr agjedi të marsit 2008.

“Ky është një hap i rëndësishëm.

Be the first to comment on "E humbi djalin 7 vjeç në tràgjedinë e Gërdecit/ Rrëqeth nëna e Edison Durajt: Të ma thonë pse e humba djalin unë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*