E pa në semafor dhe u dashurua, djaloshi bën thirrje që t’i gjendet kjo vajzë

Martin Baker, 41 vjeç, po udhëtonte nëpër Grimsby të shtunën pasdite kur ndjeu një shkëndijë mes tij dhe një shofere misterioze, me të cilën ai shpreson se tani mund të ritakohet.

Martin ishte duke shkuar për të marrë një porosi, kur papritur sheh vajzën e ëndrrave të tij.

Duke e përshkruar veten si një “romantik të pashpresë”, Martin që drejton një kamion ngjyrë portokalli ,tha se kishte një shkëndijë të menjëhershme dhe tani shpreson që ai të ribashkohet me vajzën në fjalë.

Ai tha: “Unë do të doja t’i thoja asaj, le t’i lëmë dritat jenë jeshile edhe për ne dhe të shohim se çfarë ndodh”.

Nëse vajza është e interesuar, Martin thotë se do donte të shijonte një dark romantike me të.

Be the first to comment on "E pa në semafor dhe u dashurua, djaloshi bën thirrje që t’i gjendet kjo vajzë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*