Emocionohet Mahmut Ferati: Zoti më bëri 20 vjeçar pas operimit
Mahmut Ferati këngëtari i njohur ka treguar për problemin e këmbës dhe operimin që pati së fundi.

“Filloi gati të mos lëvizë kisha problem të madh me këmbën, pas operimit tani si një 20 vjecar”

Mjeku i tij i bëri surprizë ku shtoi se këmba apo ashti i këmbës së këngëtarit ishte më i shkurtër prej 6.5 centimetra.

Be the first to comment on "Emocionohet Mahmut Ferati: Zoti më bëri 20 vjeçar pas operimit"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*