Familjarët e zënë kryefamiljarin me të dashur – e bëjnë për spital
Nga burime të sigurta se bëhet fjalë për një rast familjar.

Burimet thonë se familjarët e kanë zënë kryefamiljarin e tyre me të dashur.

Për këtë arsyeje, dy persona, një grua dhe një burrë, shihet duke e rrahuar një vajzë të re në rrugë.

Poashtu personat në video janë arrestuar nga Policia e Kosovës të cilët arritën në kohë në vendin e ngjarjes.

Në videon që ka siguruar IndeksOnline dëgjohet gruaja duke thënë “a merresh me babë temin”.

Be the first to comment on "Familjarët e zënë kryefamiljarin me të dashur – e bëjnë për spital"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*