Flet e dashura e Aldi Ramës: Ishte njeri shumë i dashur ai asnjëherë nuk pati inate me askënd
Fax News ka publikuar një intervistë ekskluzive me nusen e xhaxhait dhe të dashurën e Aldi Ramës, të riut që ek ze kutoi ditën e djeshme me dy p l umba nënkomisarin Saimir Hoxha.

“I kam thënë Ald të kanë k ap mos u merr më më dr.o gë. Nuk ka pas as a r m ë asgjë. Nuk e di si është puna e ar m ës, nuk e kuptoj. E provova ta telefonoj por e kishte fikur. Më kanë majtë deri në orën 9 të darkës në rajon. Jo. Jo. Nuk kishte inat me po licinë. Nuk është makina e tij. Ai s’ka makinë fare.
Një vajzë e re, u prezantua si e dashura e Aldi Ramës. Ajo deklaroi se në makinë ka qenë një person i katërt. Megjithatë sipas policisë, ka patur vetëm tre persona në automjet.

“Nuk mundet të v r.a se dot një mizë jo mo rob. Aldi është një njeri shumë i dashur. Nuk ka pasur inate me kurrkënd”, – u shpreh e dashura.

Be the first to comment on "Flet e dashura e Aldi Ramës: Ishte njeri shumë i dashur ai asnjëherë nuk pati inate me askënd"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*