(Foto) Ada i heq trurin në takim Brunon, ai e pa në pishinë/ Sytë i mbetën te të pasmet e saj dhe…
Ada dhe Bruno kanë pasur një takim, ku nuk kanë munguar momentet e n xehta mes tyre. Ata kanë shijuar njëri-tjetrin pranë pishinës, ku Ada ka ekspozuar linjat trupore. Gjatë bisedës me Brunon, i tha se bënë shumë mirë që shkuan atje dhe do të donte që të qëndronte gjithë natën.

“Do të doja të rrija deri në darkë, nesër të ikim…”, tha Ada.

Ndërsa Bruno nuk harroi ta pyeste se cila pjesë e trupit të saj i pëlqen më shumë dhe Ada tha “barkun”. Në atë moment, Bruno nisi ta prekte në bark dhe po luanin me njëri-tjetrin edhe me gudulisje.

Në përfundim, të dy thanë se i ka pëlqyer takimi duke lënë të kuptohet se mund të ketë dhe një të dytë.

Be the first to comment on "(Foto) Ada i heq trurin në takim Brunon, ai e pa në pishinë/ Sytë i mbetën te të pasmet e saj dhe…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*