(Foto) Fifi xheloze, bëhet keq pasi Graniti u la me Semin, nuk lë gjë pa i thënë: Nuk prisja të…
Pak ditë më parë Fifi u përlot nga xhelozia për Granitin. “Unë e di se si e sheh ti Semin dhe nuk dua të të bëj pre sion”, i tha ajo futbollistit, teksa ky i fundit e mohoi deklaratën e saj.

Së fundmi, Fifi është bërë xheloze sërish pasi Graniti dhe Semi janë larë bashkë. “Si kalove në dush? A kalove mirë? A u fërkove mirë? Dëgjova se nuk ishe larë vetëm”, e ka pyetur ajo.

Graniti: Ua, kaq thellë ka mbërritur xhelozia ë? Po ti e di që ne shokë jemi

Fifi: Veç po pyes, nuk po them gjë

Graniti: Po e di që po dëshiron të thuash

Fifi: Si u ndjeve kur u lave? A ja fërkuat njëri-tjetrit shpinën?

Graniti: Jo, jo, nuk ka shanse

Fifi: Veç po pyes, a nuk prite dot sa të lahej ajo e pastaj të hyje ti?

Graniti: Po isha i djersitur.

Be the first to comment on "(Foto) Fifi xheloze, bëhet keq pasi Graniti u la me Semin, nuk lë gjë pa i thënë: Nuk prisja të…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*