(Foto) U lidhën kaq shpejt? Fifi dhe Graniti të vetëm në dhomën e gjumit
Lidhja e parë në Big Brother Albania Vip duket në horizont.

Fifi dhe Graniti duken shumë të afërt me njëri-tjetrin. Afrimiteti i tyre ka nisur që para dy ditëve por sot ata u ndanë nga grupi i banorëve të tjerë dhe shkuan në dhomën e gjumit.

Në dhomën e gjumit, Fifi qëndroi te krevati i Granitit duke diskutuar për shumë ngjarje që kanë ndodhur në këto ditë në shtëpinë më të famshme në Shqipëri.

Afrimiteti mes tyre duket edhe në fotot e mëposhtme. Ju ftojmë të shikoni fotot:

Be the first to comment on "(Foto) U lidhën kaq shpejt? Fifi dhe Graniti të vetëm në dhomën e gjumit"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*