Gruaja e zemëruar godet me kokë një xham të dyqanit – shikoni ku përfundon

Ajo po fjalosej me djaloshin dhe goditje dritaren me kokën e saj.

Reagimi i saj ishte plotësisht i pashpjegueshëm, ku theu xhamin e një dyqani.

Shikoni videon

Be the first to comment on "Gruaja e zemëruar godet me kokë një xham të dyqanit – shikoni ku përfundon"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*