I biri lindi para kohe/ Mjekët i thanë që dha shpirt, nëna e mban dy orë pranë trupit të saj, mrekullia ndodh: Qau!

Një nga gëzimet më të mëdha në jetën e një njeriu është sjellë një fëmijë në jetë.

Por historia e kësaj nëne që do u tregojmë do u prek shpirtin.

Mjekët i thanë se foshnja e saj lindi e pajetë, por ajo e mbajti për dy orë dhe i vogli u kthye në jetë.

Kate solli në jetë një fëmijë vetëm 27 javë para kohe dhe tashmë. Me lot në sy ajo tregoi për ”Telegraf”:

“Doja ta takoja, ta mbaja dhe ta bëja të na njihte.

Nëse ai po largohej nga bota, ne dëshironim që ai të dinte kush ishin prindërit e tij dhe që ne ta duam atë shumë para se të vdi ste.”

Mjekët nuk e besuan atë që ndodhi, menduan se dhimbja e prindërve ishte aq e madhe sa nuk e pranuan se çfarë kishte ndodhur.

Por jo më vonë, djali i vogël u vendos në inkubator dhe ai tani është mirë.

Be the first to comment on "I biri lindi para kohe/ Mjekët i thanë që dha shpirt, nëna e mban dy orë pranë trupit të saj, mrekullia ndodh: Qau!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*