I la fëmijët vetëm, aktorja që është në ”Big Brother” prek me rrëfimin: Nuk e di si e kam duruar atë dhimbje s’i e bëra
Ilir Shaqiri dhe Arjola Demiri ishin të detyruar të zgjohen herët për të vazhduar sf idën me bluarjen e kafëse.

Para tyre ishte çifti Sheila dhe Arditi. Gjatë sfidës Arjola u tregoi Ilir disa momente të filmit ‘I Love Tropoja’ ku ajo ishte protagoniste.

Pjesë nga biseda:

Ilir Shaqiri: Na trego ndonjë gjë rreth filmit, se nuk e kam parë.

Arjola Demiri: Nuk e ke parë?

Ilir Shaqiri: Akoma jo. Kam parë spotin, më ka bërë përshtypje por nuk e kam parë.

Arjola Demiri: Është një skenë në fakt. Është skena ku kemi xhirime me kalin. Një ditë më përapara zhvilluam xhirime në traget.

Ilir Shaqiri: Me traget në zonën e Komanit.

Arjola Demiri: Po. Dhe gjatë xhirimeve në traget unë dë mtova këmbën. Thoi i gishtit të madh të këmbës së djathtë mu heq. Kjo bëri që të ënjtjej këmba dhe në nesërmen kishim xhirime me skenën e kalit. Atletet nuk më bënin dhe jam to rturu për ta bërë atë skenë. Kemi bërë shumë xhirime dhe nuk e di si kam duruar të gjithë atë dh imbje.

Be the first to comment on "I la fëmijët vetëm, aktorja që është në ”Big Brother” prek me rrëfimin: Nuk e di si e kam duruar atë dhimbje s’i e bëra"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*