Ja prej ciles datë nuk është takuar Adriana Matoshi me të dashurin
Adriana Matoshi është aktorja e mirënjohur kosovare me pjesmarrje në shumë shfaqje dhe filma të produksionit kosovar:

Adriana, tashmë nuk është vetëm aktore, por edhe politikane, pasi ajo është deputete e Kuvendit të Kosovës, madje po inicon çështje me rëndësi.

Pavarësisht të gjitha zhvillimeve në karrierë? Keta e saj private shpesh di ti lë në hije zhvillimet profesionale të aktores dhe deputetes, shkruan “Kosovarja”.

Siç dihet, aktorja është në lidhje me futbollistin Keith Groeneveld, me të cilin nuk është takuar që në fund të muajit gusht.

Aktualisht çifti po jetojnë lidhjen në distancë.

Be the first to comment on "Ja prej ciles datë nuk është takuar Adriana Matoshi me të dashurin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*