Jepen detajet/ 21-vjeçari që i möri jètën pölicit ka ndërruar jetë
Aldi Rama,i mo ri jet ë n ofi cerit të Pol icisë dje në Lezhë, ka ndërruar jetë në Spitalin e Traumës në Tiranë, më orën 5:35 të mëngjesit të së mërkurës. Ai ishte q ëll uar vetë me pl umb në kokë dhe gjendja e tij ishte e rëndë, mjekët nuk kishin dhënë shpresë për jetën.

Pol icia njoftoi se “rreth orës 05:35 të mëngjesit të sotëm, ka ndërruar jetë në Spitalin e Tr aumës në Tiranë, autori i ngjarjes, shtetasi Aldi Rama.
21-vjeçari u dërgua dje rreth orës 18:00 në Spitalin e Traumës në Tiranë, por nuk ia doli të jet ojë.

Be the first to comment on "Jepen detajet/ 21-vjeçari që i möri jètën pölicit ka ndërruar jetë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*