Kështu i tregojnë dashurinë nipat dalit të Cimës
Adelina Thaçi e gëzoi familjen e saj me dy nipër e dy mbesa.

Që nga lindja e tyre familja e ikonën e humorit, Rasim Thaçi, kanë treguar sa shumë i duan fëmijët e vajzës së tyre.

Këngëtarja së fundi ka ndarë një video në InstStory ku fëmijët e saj i tregojnë dashurinë dajës në një formë të veqantë.

Dy vajzat dhe njëri djalë i janë kapur për këmbësh duke mos e lëshuar Artanin.

Be the first to comment on "Kështu i tregojnë dashurinë nipat dalit të Cimës"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*