Kika flet për të “dashurin” e tij të fundit i përmend edhe emrin
Per.sonazhi i njohur vazhdimisht me.rr vë.mendjen e mediave rozë.

E gjithë kjo si shkak i komenteve të tij për vetën dhe tjerët, gjithashtu edhe vendimet e tij të çuditshme.

Kujtojmë se, në zgjedhjet lokale të këtij viti ai është një nga kandidatët për kryetar të komunës së Pejës.

Së fundmi, Kreshnik Husaj ka dh.ënë një intervistë i cili zb.uloi se kur ka pasur të dashurin e tij të fundit pasi ky ka deklaruar se i përket grupit LGBTI.

Ai tha me ir.oni: “Miq, Gani Germia kryetari le.gjendar ka qenë dhe do mbetet i dashuri im”./Lajmi

Be the first to comment on "Kika flet për të “dashurin” e tij të fundit i përmend edhe emrin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*