Kika: Unë jam hoxhë, s’ka çka m’bon dreqi as shejtani
Ai ka befasuar me deklaratat e tij së fundmi.

Kreshnik Husaj, çdoherë arrin të bëjë deklarata interesante në intervista.

Ndërkohë, së fundmi nuk është se ia ka lënë huq teksa ka thënë se ai është predikues i fesë islame duke shtuar se është edhe hoxhë.

“Unë jam njeri ma i pastër dhe ma predikues për të qenë hoxhë. Unë jam i veçantë dhe do isha hoxha ma i veçantë dhe jam shumë krenar që po m’sheh”, thotë ai. /Reporteri.net

Be the first to comment on "Kika: Unë jam hoxhë, s’ka çka m’bon dreqi as shejtani"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*