Kjo është familja e mrekullueshme e “Dajës Skënder”
Me rolin e Dajës Skënder, aktori Luan Jaha, u bë shumë i dashur për një publik të gjerë.

Seriali Familja Moderne, ka kaluar vite që nuk po transmetohet, por që personazhet e atij seriali ende kujtohen.

E njëri ndër rolet më të dashura padyshim mbetet, “Daja Skënder”, i cili edhe sot e tuje përmendet.

E sot aktori i cili e interpretoi atë rol, Luan Jaha është angazhuar më shumë në teatër.

Ai, ka edhe një familje të mrekullueshme. Luani, është baba i tre fëmijëve, i dy djemve dhe një vajze./ora

Be the first to comment on "Kjo është familja e mrekullueshme e “Dajës Skënder”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*