Kurrë nuk është vonë: 67 vjeçari kosovar regjistrohet në fakultet
Musa Zhdrella i është kthyer sërish studimeve universitare, pavarësisht se ai është në moshën 67 vjeçare.

Ai thotë se notën mesatare tani e ka diku rreth 8.0.

Zhdrella më parë kishte qenë mësues dhe pas pensionimit kishte vendosur ti kthehet shkollës.

Be the first to comment on "Kurrë nuk është vonë: 67 vjeçari kosovar regjistrohet në fakultet"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*