”Kush do bëj punët e shtëpisë?” Ja pse kanë nisur zënkat e parë në Big Brother mes Vipave
Në shtëpinë më të famshme në Shqipëri, Vip-at tanë kanë nisur debatet.

Sapo ata janë zgjuar nga gjumi kanë filluar të diskutojnë për mënyrën se kush do i bëjë punët dhe si do funksionojë gjithçka.

Në videot e publikuara nga faqja zyrtare programit, u kuptua që drejtim shtëpisë po i jep Monika Lubonja e cila dëgjohet teksa thotë: “Krevatet duhet të jenë të rregulluar. Secili të vetin”. Më tej dëgjohen disa biseda për ndarje në grupe, i pastrimit dhe i gatimit e të tjera me radhë.

Me pak fjalë sh erret e para kanë nisur dhe s’mund të ishte ndryshe veçse për punët e shtëpisë, të vetmet që kanë për të bërë aty brenda.

Be the first to comment on "”Kush do bëj punët e shtëpisë?” Ja pse kanë nisur zënkat e parë në Big Brother mes Vipave"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*