Kush janë deputetët që e ngacmojnë Duda Baljen?
Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Duda Balje, gëzon pëlqmin dhe simpatinë e shumë njerëzve.

Ajo, është apsolutisht deputetja më e integruar nga të gjithë deputetët që vijnë nga radhët e pakicave.

Duda flitet e përflitet për përfshirjen në fushën e politkikës, por edhe përtej kësaj, për jetën e saj private dhe sidomos pamjen e jashtme, shruan “Kosovarja”.

Duda, që mban emrin e frutit të njohur, thiotë se është e ëmbël, por jo aq sa dudi.

Ndryshe, deputetja ka treguar disa herë se është ndjerë shpesh e ngacmuar nga shikimet e kolegve deputet në Kuvendin e Kososvës.

Be the first to comment on "Kush janë deputetët që e ngacmojnë Duda Baljen?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*