Ky është këngëtari që do t’i këndojë Yll Limanit në dasmë pa pagesë

Yll Limani është njëri nga këngëtarët më të pëlqyer të publikut, ai përtej muzikës, njihet edhe për humorin e tij.

Gjithashtu, Ylli njihet edhe për raportet e mira me kolegët e tij.

Së fundi, Ylli ishte i ftuar në një dasëm, ku gjeti edhe këngëtarin e dasmës së tij.

Së bashku me të në dasmën e mikut të tij ishte edhe Ermal Fejzullahu dhe Sabri Fejzullahu.

Ai ka shkruar se gjeti këngëtarin se kush do të këndoj në dasmën e tij, madje është i vendosur se do të këndojë Ermali dhe atë falas.

“Ermali do të këndoj edhe në dasmën time Pa pare kuptohet se më do shumë”, shkruan Ylli./Lajmi/

Be the first to comment on "Ky është këngëtari që do t’i këndojë Yll Limanit në dasmë pa pagesë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*