Ky është vendimi i fundit i Gjykatës për Dardan Krivaqën dhe Arbër Sejdiun
Gjykata Themelore në Ferizaj ka vazhduar masën e paraburgίmit për dy muaj ndaj të d yshuarve Dardan Krivaqa dhe Arbër Sejdiu, për v rasjen e 18-vjeçares, M.O.

Lajmin e ka konfirmuar zëdhënësja e Gjykatës Themelore të Ferizajt, Albënora Bekteshi-Hoti, e cila tha se të d yshuarit do të qëndrojnë në paraburgίm deri më 21 nëntor.

“Po, dy të d yshuarve u është vazhduar paraburgίmi prej dy muajsh. Pra ata do të qëndrojnë në paraburgίm deri më 21 nëntor”, tha ajo.

Ndryshe, sipas Prokurorisë Themelore të Ferizajt, Dardan Krivaqa d yshohet se më 22 gusht 2021, në banesën e tij, me dashje dhe në mënyrë mίzore, kishte u shtruar dh unë psίkίke dhe fίzίke ndaj të ndjerës, e cila më pas kishte ndërruar j etë.

Kurse, sipas a ktakuzës, i d yshuari tjetër, Arbër Sejdiu, gjatë gjithë kohës kishte qenë i pranshëm dhe se kishte u shtruar dh unë fίzίke e psίkίke mbi të n djerën.

Be the first to comment on "Ky është vendimi i fundit i Gjykatës për Dardan Krivaqën dhe Arbër Sejdiun"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*