La dy fëmijë jetim/ Oficeri që ia morën jètën në krye të detyrës me plümb në zemër është vëllai i gjyqëtares së njohur
Of icerit Saimir Hoxha, i cili iu mör je ta paraditen e sotme në krye të detyrës në Lezhë, pas kontrolleve për kanabis është vëllai i gjy qtares së Pukës Flutura Hoxha.

Burime bëjnë me dije se ofi ceri Hoxha prej disa vitesh ishte zhvendosur nga Puka për në Tiranë dhe ishte baba i dy fëmijëve të mitur.

Saimir Hoxha së bashku me kolegët e tij kishin mbërritur në Lezhë, në kuadër të kontrolleve për parandalimin e kul tivimit të lën dëve nar kotike.

Teksa ka ndaluar mjetin ku udhëtonte i riu Aldo Rama, ku i fundit e ka që lluar Hoxhën me një pl umb në z emër, duke i shkaktuar vd ekjen.

Be the first to comment on "La dy fëmijë jetim/ Oficeri që ia morën jètën në krye të detyrës me plümb në zemër është vëllai i gjyqëtares së njohur"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*