Lajme të këqija, blloku B1 ka rënë nga sistemi, KEK thotë se është kthyer përsëri

Situata energjetike në vend po vazhdon të përkeqësohet. Pasi dje Korporata Energjetike e Kosovës njoftoi se blloku A3 ka rënë nga sistemi, sot ka rënë edhe B1, mirëpo i cili është kthyer prapë në operim.

Në njoftimin e KEK-ut thuhet se “në këto çaste kjo njesi është duke prodhuar mbi 210 MW/h dhe pas pak do të arrij kapacitetin optimal prej rreth 260 MW/h”.

Be the first to comment on "Lajme të këqija, blloku B1 ka rënë nga sistemi, KEK thotë se është kthyer përsëri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*