”Lëre anën e trupit”/ Fifi pyet Granitin se çfarë i pëlqen më shumë te një femër
Graniti dhe Fifi janë dy ndër banorët më të afërt në “Big Brother VIP”, të cilët kanë shprehur dhe pëlqim për njëri-tjetrin.

Mbrëmjen e sotme Fifi i ka drejtuar Granitit disa pyetje për të ditur më mirë se çfarë kërkon ai nga një femër. Ai ka treguar se dëshiron një partnere të sinqertë dhe besnike.

Fifi: Çfarë vlerëson te një femër?

Graniti: Sinqeritetin

Fifi: Çfarë kërkon prej një femre?

Graniti: Të jetë besnike. Kjo është kryesorja

Fifi: Tjetër?

Graniti: Asgjë, këto janë kryesoret

Fifi: Kaq?

Graniti: Kaq, nuk kërkoj shumë unë

Fifi: Çfarë të tërheq te një femër (përveç kësaj pjesës fizike)?

Graniti: Nuk kam qejf të bëjë shumë për mua.

Be the first to comment on "”Lëre anën e trupit”/ Fifi pyet Granitin se çfarë i pëlqen më shumë te një femër"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*