Mrekullia e binjakeve që lindën të ngjitura, ja si duken sot
Bëhet fjalë për binjaket identike Rosie dhe Ruby. Para fillimit të shkollës ato duken kaq të lumtura, por prindërit e tyre, Angela dhe Daniel Formosa treguan se ato kishin patur një def e kt në lindje pasi kishin qenë të bashkuara në barkun e nënës. Ri sku për të mos i mbijetuar shtatzënisë ishte tepër i lartë, megjithatë ato arritën të mbijetojë dhe vetëm pas disa orësh mj ekët arritën t’i ndanin përmes një ndë rhy rje k iru rgji kale.

Falë aftë sisë së mjekëve në Great Ormond Street Hosp ital, op era ci oni kaloi me sukses.

Përveçse ja dolën të mbijetonin, dy vogëlushet sot janë në gjendje tepër të mirë shëndetësore dhe të ngazëllyera për fillimin e shkollës. Diçka që dukej e pam un dur në vitin 2012.

Be the first to comment on "Mrekullia e binjakeve që lindën të ngjitura, ja si duken sot"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*