Nëna e Ariana Fejzullahut një zonjë e rëndë
Bashkëshortja e këngëtarit të mirënjohur të muzikës moderne dhe asaj popullore, Ermal Fejzullahu, është mjaftë aktive në Instagram.

Ariana nuk ndalet së prezantuari vetëveten, jetën e saj, stilin, por edhe detJe nga jeta private.

Nëna e katër fëmijëve, ka ruajtur linjat ideale dhe po duket mjaftë bukur, madje stilin veçsa e ka kultivuar, shkruan “Kosovarja”.

Ariana, është e pashme, e po kaq të pashme dhe zonjë e paska edhe të ëmën.

Be the first to comment on "Nëna e Ariana Fejzullahut një zonjë e rëndë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*