Nëna e tre fëmijëve shpërthen në lot, kërkon një kulm mbi kokë për ta
I ftohti, lagështia dhe muret e vjetra, janë vetëm disa nga problemet me të cilat ballafaqohet kjo familje çdo ditë. Zyrafete Zeqiri-Aliu nga fshati Gllavicë, komuna e Shtimes, është nënë e tre fëmijëve, të cilët po i rritë me shumë vështirësi.

Pasi burri i saj përballet me probleme shëndetësore dhe nuk është në gjendje të punojë, ajo pranon ndihma nga kushdo që i ofrohen.

Madje, ka pasur raste kur edhe gjarpërinjtë kanë hyrë brenda, gjersa problem tjetër janë edhe minjtë.

Be the first to comment on "Nëna e tre fëmijëve shpërthen në lot, kërkon një kulm mbi kokë për ta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*